Traprenovatie

We hebben een hele nieuwe gang door alleen de trap te laten renoveren!

Is uw trap versleten of beschadigd en toe aan een nieuwe look en uitstraling? Laat uw trap renoveren voor een volledig nieuwe look. Parket Almere is met zijn ervaring dé specialist in traprenovatie.

  • Volledige traprenovatie binnen 1 à 2 dagen
  • Hout, laminaat of pvc
  • Jarenlange ervaring

Wij staan u graag te woord over het renoveren of repareren van uw trap. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 035-5258189 of maak gebruik van het contactformulier.

Binnen 1 à 2 dagen uw trap volledig gerenoveerd.

Nadat u een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, komt een van onze specialisten graag bij u langs om de wensen te bespreken. Samen kijken wij naar de mogelijkheden voor de traprenovatie of reparatie. Onze trapspecialist adviseert u graag over de mogelijkheden om zo de gewenste uitstraling te creëren. Door onze jarenlange ervaring plaatsen wij de trap binnen 1 à 2 dagen en zorgen wij voor de afwerking, zodat uw trap de uitstraling krijgt die u wenst..

“Met pvc bespaart u tot wel 40% op uw traprenovatie”Traprenovatie met PVC: Duurzaam en slijtvast

Voor de renovatie van uw trap maken wij gebruik van het materiaal PVC. PVC is namelijk een stuk voordeliger in vergelijking met ander materiaal zoals laminaat of kunststof. U bespaart met PVC wel 40% op de kosten van uw traprenovatie. Door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal ziet uw trap er weer als nieuw uit.

Bekleden met hout, laminaat of pvc

Of u nu kiest voor hout, laminaat of pvc, uw trap zal een geweldige uitstraling krijgen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om bij een dichte trap de stootborden wel of niet mee te bekleden. De kosten voor traprenovatie variëren per soort trap en per soort trap bekleding.

Parket Almere is naast de ervaren parket en laminaat leverancier, ook de specialist in het renoveren en repareren van trappen. Wij zijn zowel actief op de zakelijke als op de particuliere markt. Parket Almere heeft een unieke methode ontwikkeld voor traprenovaties waardoor de renovatie sneller is afgerond.

Parket Almere vindt het belangrijk dat u de trap krijgt die geheel aan uw wensen voldoet en wij geven dan ook graag advies op maat. Een nieuwe uitstraling door middel van een nieuwe trap, kan er voor zorgen dat u opnieuw verliefd wordt op uw huis.

Wij staan u graag te woord over het renoveren of repareren van uw trap.